Blessure Klaassen speelt weer op bij overbelasting

Reacties

Ajax staat met wedstrijden tegen FC Twente, Legia Warschau en PSV voor cruciale weken, maar in hoeverre Davy Klaassen in al die duels mee kan spelen valt te bezien. 'Als ik te veel doe, krijg ik last', aldus de middenvelder.

Blessure Klaassen speelt weer op bij overbelasting

Klaassen sukkelt al een tijdje met buikwandklachten. Hij kwam zondag tegen Go Ahead Eagles (1-2 zege) wel in actie, maar dat betekent niet dat hij weer helemaal de oude is. 'Ik moet oppassen dat ik niet te veel doe. Dat is lastig, want er komt een drukke periode aan. Ik moet het per dag bekijken', zegt hij op de Ajax-site.

Het betekent dat Klaassen mogelijk keuzes moet gaan maken tussen wedstrijden. 'Ik hoop dat ik alle wedstrijden kan spelen, maar dat zullen we moeten bekijken. Ik voel me in elk geval al beter dan voorgaande weken', vervolgt hij. Thuis tegen FC Twente (zondag) is hij in elk geval van de partij.

Van der Hart
Na de zege in Deventer had Klaassen een onderonsje met de van Ajax gehuurde Go Ahead-doelman Mickey van der Hart. Hij stond aan de basis van de Amsterdamse triomf doordat hij vanwege het slechte veld onder een terugspeelbal maaide, waarna het leer in het doel rolde. 'Ik heb hem gezegd dat hij er niets aan kon doen. De bal stuiterde zó hoog op. Het is vooral heel zuur voor hem dat het in deze wedstrijd moest gebeuren, maar hij komt hier vast sterker uit.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.