Blessure Dani Alves zadelt Luis Enrique op met probleem

Reacties

Voor Barcelona dreigt een probleem op de rechtsbackpositie. Daags na de 1-0 zege op Athletic de Bilbao tijdens de competitiestart blijkt dat Dani Alves een liesblessure heeft opgelopen die hem mogelijk enkele weken aan de kant houdt.

Blessure Dani Alves zadelt Luis Enrique op met probleem

Barcelona meldt zelf alleen de aard van de blessure die de Braziliaanse rechtsback zondag dwong om in al in de negentiende minuut naar de kant te gaan. De Spaanse kranten schrijven echter dat het zomaar een maand zou kunnen duren voordat trainer Luis Enrique zijn 32-jarige vleugelverdediger terugheeft.

Omdat met Douglas het eerste alternatief nog tot begin oktober aan de kant staat, moet Luis Enrique de komende weken improviseren. Middenvelder Sergi Roberto speelde in Baskenland zeventig minuten mee. De op dit moment eveneens geblesseerde Adriano kan ook als rechtsback uit de voeten.

Sergio Busquets is de komende competitieduels, waaronder die met Atlético Madrid op 12 september, wel van de partij. De 27-jarige controleur viel in de 68ste minuut uit met een enkelblessure, maar onderzoek wees uit dat Busquets geen serieuze schade heeft opgelopen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.