Beelden Sport1: Suarez redt Barça, frustratie bij Real

Reacties

In samenwerking met Sport1 brengt VI.nl beelden uit de Primera División. Dit keer over Barcelona dat ondanks de gemiste strafschop van Lionel Messi toch al een voorsprong heeft genomen op Real Madrid.

Beelden Sport1: Suarez redt Barça, frustratie bij Real

Na het debacle in de strijd om de Spaanse Super Cup boekte Barcelona in San Mames wel een succes bij de start van het nieuwe seizoen. Luis Suarez maakte het verschil tegen Athletic de Bilbao, waar Lionel Messi in de eerste helft een strafschop onbenut had gelaten.

'Het was in mijn ogen een verdiende zege', zei Thomas Vermaelen na pas zijn tweede competitiewedstrijd voor Barcelona. 'We controleerden de wedstrijd vanaf de aftrap. We hebben weinig kansen gecreëerd, maar zij ook niet.'

Real Madrid begon het seizoen met puntenverlies. Trainer Rafael Benítez, die deze zomer als opvolger van Carlo Ancelotti begon in de Spaanse hoofdstad, maakt zich allerminst zorgen.

'Het team heeft karakter en persoonlijkheid getoond in de tweede helft. Daarom ben ik optimistisch gestemd', zei de trainer na het doelpuntloze gelijkspel bij Sporting Gijón. 'Voor rust hebben we Sporting te veel kansen gegeven. In de tweede helft hadden we kunnen winnen. We hebben ook veel op doel geschoten maar we misten de precisie.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.