Blessure Boere domper voor FC Twente in titelstrijd

Reacties

FC Twente heeft een flinke domper te verwerken gekregen in de titelstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. Tom Boere is namelijk enkele weken niet inzetbaar.

Blessure Boere domper voor FC Twente in titelstrijd

Boere raakte vrijdag tegen FC Volendam (5-0) geblesseerd en onderzoek heeft uitgewezen dat hij een breukje in zijn kaak opgelopen heeft. 'Het is flink balen dat dit me overkomt. In deze fase van de competitie wil je er zijn voor het team, ik hoop snel weer op het veld te staan', reageert de onfortuinlijke spits op de clubwebsite.

De 26-jarige Boere is dit seizoen een belangrijke speler voor FC Twente. Hij scoorde al dertien keer in de Keuken Kampioen Divisie en was daarnaast goed voor vier assists. Met Jari Oosterwijk en Fred Friday heeft de koploper nog twee centrumspitsen onder contract staan.

Oosterwijk en Friday zullen hard nodig zijn voor trainer Marino Pusic, want zijn ploeg heeft enkele pittige wedstrijden voor de boeg. Volgende week zondag staat de topper in Deventer tegen Go Ahead Eagles op het programma, vijf dagen later volgt de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch en op 1 april is in Waalwijk RKC de tegenstander.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.