Bizarre trainingsmethode helpt Navas niet tegen Oranje

Reacties

Honderdtwintig minuten lang was Keylor Navas een sta-in-de-weg tegen Oranje, maar in de penaltyserie moest de Costa Ricaanse doelman toch bezwijken. Robin van Persie, Arjen, Robben, Wesley Sneijder en Dirk Kuijt passeerden de doelman van Levante, ondanks de manier waarop de sluitpost regelmatig zijn reflexen traint.

Bizarre trainingsmethode helpt Navas niet tegen Oranje

De doelman van Costa Rica groeide dit WK uit tot een van de beste keepers. Zo gaf hij een goed vervolg aan een prima seizoen in de Primera  División.  De uitschakeling door Oranje weerhoudt hem er niet van Brazilië trots te verlaten.

'Dit WK is één grote ervaring voor ons geweest', aldus Navas, die na het duel tot Man van de Wedstrijd werd uitgeroepen. 'Wij verlaten het toernooi met opgeheven hoofd. We hebben alles gegeven, niemand uitgezonderd. Op deze manier verliezen, komt hard aan. Maar voor de penaltyserie hebben we het gered tegen een goede ploeg. Dat is knap', aldus de goalie, die door het WK op de nodige scoutingslijstjes voor zal komen.

Bij Levante houdt hij er in ieder geval opmerkelijke trainingsmethoden op na, zo wijst onderstaand filmpje uit. Voor de penaltyserie tegen Oranje hielp het hem niet.

Volg het WK in Brazilië met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.