'Bikkelende' Krul mikt op thuiswedstrijd tegen FC Utrecht

Reacties

Tim Krul hoopt begin volgende maand voor het eerst bij de wedstrijdselectie van Ajax te zitten. De van Newcastle United gehuurde doelman mikt op de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht van 2 oktober.

'Bikkelende' Krul mikt op thuiswedstrijd tegen FC Utrecht

Krul kwam naar Ajax als opvolger van de aan Barcelona verkochte Jasper Cillessen. Omdat de 28-jarige Hagenaar in de laatste fase zit van zijn revalidatie van een zware kruisbandblessure, kon trainer Peter Bosz niet meteen een beroep op hem doen. Sinds het vertrek van Cillessen staat de twintigjarige André Onana daarom onder de lat.

De Kameroener zal ook de komende duels met Heracles Almelo, Willem II (KNVB-beker), PEC Zwolle en Standard Luik (Europa League) waarschijnlijk nog keepen.' We moeten het dag per dag bekijken, maar ik hoop er over twee weken thuis tegen Utrecht bij te zitten. En dan is het aan de trainer om te kijken of ik wedstrijdfit ben', zei Krul op FOX Sports in De Tafel van Kees.

De achtvoudig international, die geblesseerd raakte tijdens het EK-kwalificatieduel met Kazachstan van bijna een jaar geleden, is inmiddels weer volop in training. 'De afgelopen weken gaat het steeds beter. Ik ben vol met de keepers bezig bij het eerste elftal en ben de afgelopen twee, drie weken hard aan het bikkelen geweest', zei Krul, die zich al verheugde op het uitduel met ADO Den Haag (15 oktober).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.