Bijzondere training Strootman, kledingproblemen bij NEC

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bijzondere training Strootman, kledingproblemen bij NEC

• AS Roma bereidt zich in de Verenigde Staten voor op het nieuwe seizoen en Kevin Strootman is ook van de partij. De 24-jarige middenvelder is nog zo'n drie maanden uitgeschakeld door een zware knieblessure, dus werkt individueel aan zijn herstel. Al ziet het er allemaal niet heel erg zwaar uit nog...

• NEC heeft het al snel gezien met Warrior, want de kledingsponsor slaagt er niet in om de wedstrijdkleding tijdig te leveren aan de naar de Jupiler League gedegradeerde club. En dus gingen de Nijmegenaren op zoek naar een nieuwe partner en die werd gevonden in Patrick. Maar het Belgische bedrijf kan voor de eerste vier thuiswedstrijden van NEC nog niet het juiste tenue leveren. 'Deze week zullen we een keuze moeten maken uit een shirt dat ze op voorraad hebben. Niet ideaal, maar wel overheen te komen', aldus algemeen directeur Bart van Ingen tegen De Gelderlander.

Ajax verloor zondag de strijd om de Johan Cruijff Schaal van PEC Zwolle, maar kreeg als pleister op de wonde de volgende dag het nieuwe pak voor komend seizoen overhandigd. Bekijk hier de teamfoto.

Howard Webb is scheidsrechter en zag de nodige topvoetballers van dichtbij. Daar blijkt hij zelf ook wel wat van opgestoken te hebben… Zie in onderstaand filmpje hoe er eens een Engelsman wel succesvol is bij een penalty.

'Wij hebben Danny gevraagd waarom hij geen rood gaf, want dit was een duidelijke rode kaart. Er was sprake van een doorgebroken speler, een scoringskans en er was geen verdediger in de buurt die de doelpoging nog kon verhinderen.'
•  Raymond van Meenen, lid van de scheidsrechterscommissie, zet zijn vraagtekens bij een beslissing van scheidsrechter Danny Makkelie in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Volgens hem had Niklas Moisander een rode kaart moeten krijgen. (De Telegraaf)

• Voor de mensen die van woordgrappen houden. De eerste vrouwelijke profcoach ooit, Corinne Diacre, heeft haar eerste wedstrijd erop zitten. Met Clermont, dat actief is in de Ligue 2, verloor ze met 2-1 van Stade Brest…

Thibaut Courtois heeft in het oefenduel met Werder Bremen zijn debuut voor Chelsea gemaakt. Hoewel hij verloor met 3-0, toonde hij wel zijn klasse.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.