Bijzonder PSG-merci voor Ibrahimovic, Ronaldo in shape

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bijzonder PSG-merci voor Ibrahimovic, Ronaldo in shape

Zlatan Ibrahimovic heeft zijn laatste optreden gehad voor Paris Saint-Germain. De Franse club komt op het eigen videokanaal met een compilatie van de Zweedse jaren in Parijs als bedankje, met hier en daar ook een knipoog.

• Om bij Ibrahimovic en knipogen te blijven, SC Heerenveen-directeur Luuc Eisenga reageert met een kwinkslag als hem gevraagd wordt of de transfervrije Zweed niet iets is voor de Friese club.

'Als we de halve finale bereiken, ben ik gelukkig. Dat is de waarheid, ook al wordt dat gezien als falen. En ik wil geen start als tegen Nederland op het WK.'
• De Spaanse bondscoach Vicente del Bosque geeft op de radio zijn doelstelling bloot voor het aanstaande EK (El Partido de las 12).

Cristiano Ronaldo heeft nog één klusje te klaren voor Real Madrid voor hij zich ook kan gaan richten op het EK. De Portugees is schijnbaar in goede vorm voor de Champions League-finale van zaterdag en dat laat hij maar al te graag zien.

• De finale van de Champions League nadert, en dat was voor een van de hoofdsponsors aanleiding een grap uit te halen met Gianluigi Buffon in de hoofdrol. Het begint allemaal met een fan die een enorme tatoeage van de Juventus-doelman laat zetten. Buffon kan niet achterblijven, al hoewel …

'We houden allemaal van de speler Rosicky. We houden ook van de persoon en zijn gedrag, zijn exceptionele klasse en zijn kwaliteiten. Het is treurig dat hij vertrekt, maar het was een privilege om met hem te hebben mogen werken.'
• Arsenal-manager Arsène Wenger laat bijna een traan bij het afscheid van Tomas Rosicky. Het contract van de 35-jarige Tsjechische middenvelder wordt niet verlengd. (Arsenal player)

Randy Wolters kan rekenen op een flinke schare fans bij Go Ahead Eagles. De aanvaller laat zich binnen en buiten het veld gelden als een ongecompliceerde kerel. Dat hij na de wedstrijd tegen De Graafschap de boze fans van de thuisploeg op zijn eigen manier van repliek diende, steekt hij ook niet onder stoelen of banken. In Deventer houden ze van Rocky Balboa.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.