Bezoekers VI.nl kiezen verkiezen Janmaat boven Depay

Reacties

De voorbije dagen konden de bezoekers van VI.nl de basiself van het het Nederlands elftal voor het duel met Argentinië in de halve finale van het WK samenstellen. Bekijk hier de uitslag van het Elftal van het Volk.

Bezoekers VI.nl kiezen verkiezen Janmaat boven Depay

Al het gehele toernooi van Oranje gaat het behalve de goede resultaten ook over de tactiek. Van Gaal kiest bij de aftrap steevast voor een 5-3-2-formatie. De bezoekers van VI.nl kozen daarbij voor Daryl Janmaat als rechtsback, terwijl Dirk Kuijt weer linksback werd.

Tijdens de wedstrijd tegen Costa Rica in de kwartfinale bestreek Memphis Depay nog de linkerflank en speelde Kuijt op rechts, waardoor er geen plaats was voor Janmaat. Maar als het aan de bezoekers van deze website ligt, keert de Feyenoord-verdediger terug in de basis.

Op het middenveld speelt Daley Blind naast Georginio Wjnaldum - die de voorkeur krijgt boven Jonathan de Guzman - op de plek van de geblesseerde Nigel de Jong, die klaargestoomd wordt voor de eventuele finale. De kans is echter ook nog aanwezig dat hij tegen Argentinië in actie komt.

Wesley Sneijder is net als het droomduo Robin van Persie en Arjen Robben in de voorhoede onomstreden. Datzelfde geldt voor Jasper Cillessen op doel, ook al vervulde invaller Tim Krul een heldenrol tegen Costa Rica door twee strafschoppen te keren.

Beijk in onderstaande afbeelding de resultaten.

Het Elftal van het Volk
Het Elftal van het Volk
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.