Berlusconi zet deur voor Ibrahimovic wagenwijd open

Reacties

AC Milan heeft de hoop op Zlatan Ibrahimovic nog niet opgegeven. Na het bekeroptreden tegen Perugia (2-0) liet clubeigenaar Silvio Berlusconi dat doorschemeren.

Berlusconi zet deur voor Ibrahimovic wagenwijd open

Geruchten over een mogelijke terugkeer van de Zweedse ster gaan al maanden rond in San Siro en maandagavond blies Silvio Berlusconi die weer nieuw leven in. 'Ik wil hem ook. Als Ibra wil komen, ontvangen we hem met open armen. Laten we het hopen', liet de clubeigenaar zich ontvallen tegenover Sky. Geld lijkt sinds de bemoeienissen van zakenman Bee Taechaubol immers het probleem niet meer in de modestad.

Het nieuwe Milan kan nog wel een impuls gebruiken, vindt trainer Sinisa Mihajlovic. Met onder anderen de grote aankopen Alessio Romagnoli, Luiz Adriano en Carlos Bacca in de basis speelde zijn elftal zich binnen een halfuur naar een veilige marge, maar was het spel volgens hem ook bij vlagen niet sprankelend. 'Na een rode kaart bij de tegenstander probéérden we niet eens meer om te scoren. We hielden balbezit, maar niet op een manier waarop ik dat graag zie.'

Mihajlovic zag ook een hoop lichtpuntjes bij Milan, waaronder Nigel de Jong. De Nederlander hield Riccardo Montolivo uit de basis. 'De Jong is op dit moment een stuk beter in vorm dan hij, al kan dat over een maand weer andersom zijn.' AC Milan begint het nieuwe seizoen in de Serie A zondagavond (20.45 uur) met een uitwedstrijd tegen Fiorentina.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.