Berghuis levert fors in om voor Feyenoord te kunnen spelen

Reacties

Steven Berghuis (24) is al in Nederland om zijn tijdelijke overgang naar Feyenoord zo snel mogelijk te kunnen afronden. De aanvaller van Watford is bereid flink in te leveren, ongeveer de helft van zijn huidige salaris bij de Premier League-club.

Berghuis levert fors in om voor Feyenoord te kunnen spelen

Zaterdag werd al duidelijk dat de komst van Berghuis naderde. De gesprekken tussen de clubs kwamen in een stroomversnelling nu de aanvaller bij Watford niet langer meer voorkomt in de plannen voor dit seizoen.

Berghuis geldt al weken als de belangrijkste kandidaat voor de vacature van rechterspits in het elftal van trainer Giovanni van Bronckhorst. Omdat de drievoudige Oranje-international zelf zo graag naar Feyenoord wil en dus bereid is financieel een flinke stap terug te doen, is de verwachting dat hij maandag al gekeurd kan worden. Beide partijen zijn immers vol vertrouwen dat de deal nog vandaag rond komt.

Berghuis stapte in de zomer van 2015 over van AZ naar Watford, dat toen 6,5 miljoen euro voor hem op tafel legde. Vorig seizoen kwam hij evenwel maar tot negen competitieduels voor Watford, waarvan ook nog eens allemaal invalbeurten.

De VI Seizoengids 2016-2017

Koop de VI Seizoengids 2016-2017 om alles te weten over het nieuwe voetbalseizoen en ontvang gratis de cd De Grootste Voetbal Hits cadeau. De seizoengids kost 8,50 euro en is te bestellen in de VI Webshop.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.