Benzema en Pogba tijdig fit voor return

Reacties

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti heeft vier wijzigingen doorgevoerd in de basisformatie voor het thuisduel met Juventus in de halve finale van de Champions League. Karim Benzema is tijdig hersteld van een knieblessure. Aan de kant van Juve keert Paul Pogba terug in de basis.

Benzema en Pogba tijdig fit voor return

Benzema liep de kwetsuur op tijdens de heenwedstrijd in de kwartfinale van de Champions League op bezoek bij Atlético Madrid (0-0). Real had goede hoop dat de spits tijdig hersteld zou zijn om in de halve finale van het kampioenenbal in actie te komen tegen Juventus, maar tijdens de 2-1 nederlaag vorige week in Turijn ontbrak de Fransman nog. Ook zaterdag thuis tegen Valencia (2-2) was hij er nog niet bij.

Dani Carvajal en Marcelo begonnen tegen Valencia op de bank, maar kwamen in de tweede helft binnen de lijnen, terwijl Raphaël Varane helemaal niet in actie kwam. Zij keren terug in de basis. Dat gaat ten koste van respectievelijk Álvaro Arbeloa, Fábio Coentrão en Pepe.

Bij Juventus stond maar één vraag centraal de afgelopen week: zou Paul Pogba tijdig fit zijn voor de return in Estadio Santiago Bernabéu? De Franse middenvelder speelde zaterdag een uur mee tijdens het thuisduel met Cagliari (1-1). Zijn laatste wedstrijd daarvoor dateerde van 18 maart. De Fransman liep een hamstringblessure op tijdens het bezoek aan Borussia Dortmund in de achtste finale van de Champions League.

De volledige opstellingen:

Real Madrid: Casillas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Kroos, Isco; James; Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo.
Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Pirlo, Pogba, Marchisio, Vidal; Morata, Tévez.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.