Benteke vraagteken voor duel met voormalige werkgever

Reacties

Het is nog onduidelijk of Christian Benteke inzetbaar is voor Liverpool tijdens het duel met zijn oude werkgever Aston Villa (zaterdag, 16.00 uur). De spits kampt met hamstringklachten en een scan moet uitwijzen of hij kan spelen.

Benteke vraagteken voor duel met voormalige werkgever

Benteke verruilde Aston Villa afgelopen zomer voor een bedrag van 46,5 miljoen euro voor Liverpool en wist in de eerste zes competitieduels namens zijn nieuwe club twee keer te scoren. Zondag bleef de Belg in de rust van de wedstrijd tegen Norwich City (1-1) echter in de kleedkamer achter met hamstringklachten. Nu wacht hem dus een scan.

Door het afhaken van Benteke mocht Danny Ings zaterdag voor de derde keer zijn opwachting maken namens Liverpool in de Premier League. Dat deed de van Burnley overgekomen spits met succes, want al na drie minuten tekende hij voor de enige treffer van de middag van The Reds en daarmee zijn eerste goal namens zijn nieuwe club.

Een ander lichtpuntje voor Liverpool-trainer Brendan Rodgers was de terugkeer van Daniel Sturridge. De pijlsnelle aanvaller stond vijf maanden buitenspel met een blessure, maar startte tegen Norwich in de basis en hield het iets langer dan een uur vol. De verwachting is dat hij komende zaterdag opnieuw zal starten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.