Benteke haalt uit naar Sherwood

Reacties

De naar Liverpool vertrokken Christian Benteke heeft een sneer uitgedeeld aan Tim Sherwood, de manager van zijn oude club Aston Villa. De Belgische spits betwijfelt of Sherwood in staat is met zijn tijd mee te gaan.

Benteke haalt uit naar Sherwood

Sherwood plaatste onlangs zijn vraagtekens bij de transfer van Benteke naar Liverpool. 'Het heeft als spits geen zin om naar een club te verkassen waar geen voorzetten gegeven worden', refereerde hij aan het op balbezit gerichte spel van The Reds.

Benteke is pissig over de uitlatingen van zijn voormalige manager. 'Ik ben het niet met hem eens en dat heb ik hem ook verteld. Het voetbal verandert continu. Ik ben in in staat me aan te passen aan het moderne voetbal', aldus de 24-jarige spits.

'Ik ben niet afhankelijk van voorzetten. Ik kan ook normale doelpunten maken. Ik heb Sherwood verteld dat ik niet bang ben voor deze uitdaging. Waarom zou Liverpool me gekocht hebben als ik niet in hun spel zou passen? Ik ga laten zien dat ik ook met de bal aan mijn voeten kwaliteiten heb', zei Benteke tot slot.

Liverpool telde onlangs 46 miljoen euro neer voor Benteke, die zich daardoor de duurste Belgische spits ooit mag noemen. Namens Aston Villa was Benteke in drie seizoenen 42 keer trefzeker.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.