Benrahma moet na soap Lyon-kleding uitdoen en terug naar West Ham

Reacties

Saïd Benrahma vervolgt zijn carrière toch niet bij Olympique Lyon. Volgens de Franse club is de deal afgeketst vanwege nalatigheid aan de zijde van West Ham United. Lyon is furieus.

Benrahma moet na soap Lyon-kleding uitdoen en terug naar West Ham
© Pro Shots

Benrahma was donderdag in Lyon om zijn overgang af te ronden. De 28-jarige Algerijn onderging met succes de medische keuring bij de huidige nummer zestien van Frankrijk en het papierwerk werd in orde gemaakt. Vervolgens was het wachten op het administratieve werk van The Hammers. Het wachten was tevergeefs, tot grote frustratie van de Fransen.

Lyon publiceerde een statement en stelde daarin onder meer: 'Terwijl Olympique Lyon op het begin van de avond de administratie in het FIFA-systeem aan het regelen was, heeft West Ham zelfs niet het kleinste beetje informatie doorgevoerd, ondanks telefonisch contact en herhaaldelijk aandringen van Lyon. Door het gebrek aan medewerking en de onverklaarbare houding, die vragen oproept, kon de deal niet tijdig worden afgerond.'

Lyon kondigde aan procedures te starten om Benrahma alsnog in te kunnen lijven. West Ham hield het naar buiten toe bij een veel korter statement: 'West Ham kan bevestigen dat de Deadline Day-deal rond Saïd Benrahma niet voor de deadline is afgerond, het lukte niet om de overgang voor 23.00 uur te voltooien.'

Voor de buitenspeler is het afketsen van de overstap uiterst pijnlijk. Benrahma raakte eerder dit seizoen zijn basisplaats kwijt bij West Ham en verheugde zich op een nieuw avontuur. Hij werd donderdag al gefotografeerd in kleding van Lyon.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.