'Benítez kiest voor langer verblijf bij Newcastle United'

Reacties

Rafael Benítez gaat vrijwel zeker door als manager van Newcastle United. De Spanjaard kon degradatie van de roemruchte club niet voorkomen, maar heeft desondanks besloten om geen gebruik te maken van de clausule in zijn contract die een vertrek mogelijk maakt.

'Benítez kiest voor langer verblijf bij Newcastle United'

Benítez liet de laatste weken al met enige regelmaat doorschemeren een langer verblijf bij Newcastle serieus te overwegen. Het blijken nu geen loze woorden te zijn geweest, want de ervaren coach heeft al met het bestuur gesproken over het transferbudget voor komende zomer en heeft ook reeds lijstjes opgesteld met potentiële versterkingen.

In een gesprek met clubeigenaar Mike Ashley heeft Benítez alle toezeggingen gekregen die hij wilde om een langer verblijf mogelijk te maken. De coach zal echter pas definitief naar buiten treden met het nieuws dat hij blijft wanneer die beloftes ook zwart op wit zijn gezet door Newcastle, meldt The Telegraph. De verwachting is dat dit binnen afzienbare tijd zal gebeuren.

De 56-jarige Benítez werd in maart van dit jaar aangesteld als opvolger van de ontslagen Steve McClaren. Onder de Spaanse tacticus, die op zijn beurt eerder dit seizoen werd weggestuurd bij Real Madrid, verbeterden de resultaten van Newcastle, maar het was onvoldoende om handhaving in de Premier League te bewerkstelligen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.