Benítez: 'Elke coach wil in onze positie staan'

Reacties

Rafael Benítez kan zich met Real Madrid opmaken voor de knock-outfase in de Champions League. De trainer zag zijn gehavende ploeg afrekenen met Paris Saint-Germain (1-0).

Benítez: 'Elke coach wil in onze positie staan'

'Deze uitslag maakt het resultaat in Parijs (0-0, red.) alleen maar mooier', meende Benítez op de persconferentie na afloop. Een treffer van Nacho Fernández na 35 minuten volstond voor De Koninklijke, ondanks ook enkele goede mogelijkheden voor de Parijzenaars. 'Ik maakte me in de eerste helft meer zorgen dan in de tweede. We hadden meer balbezit nodig.'

Kwalificatie was voor Benítez echter het belangrijkste. 'Er zijn altijd dingen voor verbetering vatbaar, daar kunnen we de komende twee speeldagen aan werken. We hebben nu gewonnen zonder enkele bepalende spelers op het veld. Drie van onze topscorers waren geblesseerd. Maar elke coach wil nu in onze positie staan', doelt de oefenmeester op de plek bij de laatste zestien die zijn elftal bemachtigde.

Tegenvaller voor Real was het uitvallen van Marcelo, die na een halfuur met hamstringklachten naar de kant ging. 'Vroeg of laat gebeuren die dingen als je veel wedstrijden speelt. James Rodríguez en Pepe staan daartegenover klaar om terug te keren, terwijl Karim Benzema, Gareth Bale en Daniel Carvajal eraan komen.'

Real kan zich voorlopig concentreren op de Primera División, waarin op zaterdag 21 november Barcelona naar Bernabéu komt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.