Bekijk hoe Huijsen op schitterende wijze scoort voor AS Roma

Reacties

Dean Huijsen heeft op werkelijk prachtige wijze zijn tweede doelpunt in het shirt van AS Roma gemaakt. De Nederlandse verdediger zette de ploeg van Daniele De Rossi daarmee op 0-1 tegen Frosinone.

Bekijk hoe Huijsen op schitterende wijze scoort voor AS Roma
© Pro Shots
Frosinone
Frosinone
0 - 3
AS Roma
AS Roma

De achttienjarige Huijsen speelde eerst zijn directe tegenstander uit en krulde de bal daarna in de rechterhoek, buiten bereik van doelman Stefano Turati (zie onderstaande video). Daardoor kwam Roma in de 38ste minuut op voorsprong.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De jonge verdediger trok in de winterse transferperiode op huurbasis van Juventus naar Roma. Eigenlijk zou Huijsen verhuurd worden aan Frosinone, net als Juventus-spelers Matías Soulé, Enzo Barrenechea en Kaio Jorge. Roma kaapte de transfer echter op het laatste moment.

Huijsen is bij Roma geen onbetwiste basisspeler, maar omdat er met het oog op de Europa League-wedstrijd tegen Feyenoord van donderdag wat werd geschoven in de Romeinse defensie, speelde de jongeling. Dat leverde Huijsen dus zijn tweede Roma-doelpunt op, nadat hij tegen Cagliari ook al trefzeker was.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.