Bekijk hoe Balotelli zijn sublieme start bij Milan voortzet

Mario Balotelli heeft slechts drie wedstrijden nodig gehad om indruk te maken bij AC Milan. In drie duels was hij al vier keer trefzeker, terwijl hij vorig seizoen bij Manchester City op slechts één doelpunt bleef steken na veertien optredens.

Bekijk hoe Balotelli zijn sublieme start bij Milan voortzet

'Ik speel constant en kom steeds dichter bij mijn beste vorm ooit', meent Balotelli. Vrijdagavond nam hij met een fraai benutte vrije trap een van de twee goals tegen Parma voor zijn rekening. AC Milan won met 2-1.

'Ik had al twee vrije trappen gemist, daarom vertelde ik aan M'Baye Niang dat als ik weer zou missen, hij de volgende mocht nemen', vertelt Super Mario over zijn treffer.

Om zijn meest productieve seizoen ooit te evenaren, moet Balotelli nog wel even zijn best doen. In het seizoen 2011/12 kwam hij namens City tot dertien goals in 23 optredens. Verder eindigde hij in zijn clubloopbaan bij Internazionale en City nooit in de dubbele cijfers.

Wel heeft hij in de drie duels in Italië al net zo vaak gescoord als in zijn laatste zestien optredens voor City: vier keer.

AC Milan - Parma

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen