Begin volgende week duidelijkheid over trainer NAC

Reacties

Technisch directeur Graeme Rutjes van NAC Breda heeft tegenover Voetbal International verzekerd dat er begin volgende week meer duidelijk wordt over de trainerspositie bij de Bredanaars.

Begin volgende week duidelijkheid over trainer NAC

Rutjes reageert daarmee op de noodkreet die aanvoerder en doelman Jelle ten Rouwelaar na de verloren thuiswedstrijd tegen AZ (0-1) deed. Hij liet weten snel duidelijkheid te willen over wie er het seizoen afmaakt als hoofdtrainer. 'We krijgen alleen maar vragen over de trainerskwestie. Het zou gezien de fase waarin NAC zit goed zijn als er snel een vaste hoofdtrainer voor de groep komt', aldus de Fries tegen Voetbal International.

Rutjes laat desgevraagd weten de oproep van Ten Rouwelaar te begrijpen en meldt dat er begin volgende week meer duidelijk wordt. Hij benadrukt met klem dat er momenteel twee opties zijn. Óf NAC gaat door met het interim-duo Eric Hellemons en Rob Penders, óf Robert Maaskant neemt het over. Met laatstgenoemde volgt begin volgende week nog een gesprek.

Bekend was dat Ruud Brood voor veel mensen binnen NAC de gedroomde kandidaat was. De ex-speler van de club ligt echter nog tot 1 juni 2015 vast bij Jupiler League-club NEC.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.