Begeerde Rooney stelt Chinese clubs teleur

Reacties

Wayne Rooney maakt dit seizoen af bij Manchester United, zo heeft de aanvoerder van The Red Devils donderdag laten weten in een verklaring. Daarmee maakt de 119-voudig Engels international een einde aan de geruchten dat hij deze week naar China verkast.

Begeerde Rooney stelt Chinese clubs teleur

'Ondanks de interesse van verschillende clubs, waar ik ze zeer erkentelijk voor ben, wil ik laten weten dat ik bij Manchester United blijf', meldt de 31-jarige Rooney in het statement. 'We doen nog op vier fronten mee en ik wil de club graag aan succes helpen. Het is een opwindende periode om hier te zitten.'

Rooney verloor in september zijn basisplaats bij United. Desondanks sprokkelde de aanvaller nog voldoende speeltijd bij elkaar om Bobby Charlton te onttronen als topscorer aller tijden van The Mancunians.

Het contract van Rooney met United loopt in 2019 af. De aanvaller speelt al sinds 2004 voor de Engelse recordkampioen, die hem overnam van Everton. In China sluit de markt pas op 28 februari, reden waarom tal van spelers nog worden gelinkt aan Chinese clubs.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.