Beerens toch langer aan de kant bij Hertha BSC

Reacties

Roy Beerens zei dinsdag zelf nog de pijn te willen verbijten om het slot van het seizoen met Hertha BSC mee te maken, maar de 27-jarige vleugelaanvaller moet toch passen als de ploeg van trainer Pál Dárdai zaterdag op gaat bij Bayern München.

Beerens toch langer aan de kant bij Hertha BSC

'Ik ben nog niet honderd procent fit, maar tot het einde van het seizoen bijt ik op mijn tanden. Daarna heb ik vier weken vakantie, dan kan ik herstellen', vertelde de tweevoudige international twee dagen terug nog tegen Kicker, om eraan toe te voegen dat hij tegen Bayern weer bij de wedstrijdselectie zou zitten.

Dat blijkt nu niet het geval. Beerens, die afgelopen zaterdag tegen 1. FC Köln ook al ontbrak, moet door zijn enkelblessure twee weken wachten met trainen. Daardoor moet hij ook de thuiswedstrijd van volgende week tegen Borussia Mönchengladbach en mogelijk zelfs de trip van 9 mei naar Borussia Dortmund aan zich voorbij laten gaan.

In de strijd om handhaving, Hertha BSC staat dertiende met zeven punten meer dan nummer zestien SC Paderborn, is het wegvallen van Beerens een gemis. 'Natuurlijk is de absentie van Roy een verlies', zegt Dárdai. 'Hij is een creatieve speler, die ons ook in defensief opzicht verder helpt', aldus de Hongaarse coach over Beerens, die drie keer scoorde en één assist gaf in de Bundesliga.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.