Beerens na afketsen transfer: 'Knop vrij snel om'

Reacties

Roy Beerens heeft zijn vizier voorlopig weer op Hertha BSC gericht. De transfer van 28-jarige vleugelspits naar VfB Stuttgart ketste af om financiële redenen.

Beerens na afketsen transfer: 'Knop vrij snel om'

Zondag speelde Beerens al mee met Hertha's eerste oefenduel, een 10-0 zege op amateurteam FC Schwedt 02. 'Toen wist ik al wel dat het een moeilijk verhaal ging worden met Stuttgart', reageert Beerens tegenover Voetbal International.

'We zijn er niet uitgekomen. Helaas, vooral ook omdat de onderhandelingen in een vergevorderd stadium waren. Maar vrij snel heb ik de knop omgezet. Bij Hertha BSC draai ik de voorbereiding gewoon mee. We wachten rustig af wat er de komende tijd gebeurt…'

Vorige week woensdag, tijdens de eerste training van de Berlijnse club, was Beerens nog door de leiding vrijgesteld. Een dag later, toen het verwachte akkoord met VfB Stuttgart uitbleef, trainde de voormalige aanvaller van PSV, NEC en AZ weer mee met de selectie van De Oude Dame. En hij ging mee op het trainingskamp naar Bad Saarow.

'De trainer, Pál Dárdai, heeft gezegd dat ik lekker moet gaan trainen; zoals ieder volwaardig lid van de selectie. Van Hertha BSC hoef ik ook niet weg. Dus ik moet het gewoon laten zien, aantonen dat ik topfit ben. Een jaar terug kwam ik als basisspeler uit de voorbereiding. Dus wie weet wat er nog kan gebeuren. En mocht er deze zomer alsnog iets interessants op mijn pad komen, dan zullen we ernaar kijken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.