Been neemt schuldbewuste Bouaouzan in genade aan

Rachid Bouaouzan keert eind volgende week terug bij de A-selectie van NEC. Een gesprek met trainer Mario Been heeft de lucht geklaard.

Been neemt schuldbewuste Bouaouzan in genade aan

Been stuurde Bouaouzan afgelopen week vanwege een lamlendige houding aan de vooravond van het UEFA Cup-duel met Hamburger SV weg. Hoewel de coach aangaf het gehad te hebben met de huurling, krijgt Bouaouzan een nieuwe kans. Een gesprek heeft de problemen uit de wereld geholpen.

'Rachid geeft toe dat hij niet goed zat', zei Been tegen Omroep Gelderland. 'Hij maakt onze ploeg sterker. Wie ben ik dan om hem niet nog een kans te geven?' De van Wigan Athletic gehuurde Bouaouzan keert na de return tegen HSV terug in de A-selectie van NEC.

Been zit voor het duel met FC Utrecht dun in zijn spelers. De trainer kan zondag ook al niet beschikken over Arek Radomski. De Poolse middenvelder liep tijdens de zaterdagtraining een kuitblessure op. Mark Otten en Rutger Worm zijn wel weer beschikbaar na te zijn uitgeschakeld door respectievelijk een knie- en schouderblessure.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen