Been heeft oneigenlijke rol in gedachten voor Hofland

Feyenoord-trainer Mario Been ziet een bijzondere rol weggelegd voor Kevin Hofland. Roy Makaay blijft tegen Vitesse een aangekondigde wissel vooralsnog bespaard.

Been heeft oneigenlijke rol in gedachten voor Hofland

Been was vorige week van plan zonder Makaay te beginnen aan de tweede helft. De wissel werd niet doorgevoerd, doordat het duel met Vitesse in de rust gestaakt werd vanwege hevige regenval. Woensdag wordt de wedstrijd in De Kuip uitgespeeld.

'Wij zullen trachten de wedstrijd te winnen, ook al hebben we daar nu maar 45 minuten de tijd voor', keek Been op de Feyenoord-website vooruit. De trainer houdt vast aan Makaay, zoals hij in vergelijking met de basis van vorige week geen wijzigingen doorvoert. De trainer houdt zijn wissels achter de hand.

Been kan woensdag alleen niet beschikken over reserve Tim de Cler, die door een bovenbeenblessure niet inzetbaar is. Kevin Hofland neemt de plaats op de bank over. De verdediger wacht mogelijk een bijzondere rol, mocht het wedstrijdverloop daarom vragen. 'Met Kevin als stormram zouden we misschien iets kunnen forceren', aldus Been.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen