Been geprikkeld: 'Morgen weer vrolijk op de club'

Reacties

Mario Been reageerde woensdagavond geprikkeld na de uitschakeling in de kwartfinale van het Belgische bekertoernooi. De trainer van RC Genk zag zijn ploeg in de verlenging ten onder gaan tegen KV Oostende (1-0).

Been geprikkeld: 'Morgen weer vrolijk op de club'

Na vier nederlagen op rij in de competitie en de bekeruitschakeling van woensdag werd de Rotterdammer gevraagd naar zijn positie in Genk. 'Ik zit al tweeënhalf jaar bij deze fantastische club, won vorig seizoen de beker en overwinterde al twee keer in Europa', zegt Been.

'Ik ben morgen weer vrolijk op de club en bereid de volgende wedstrijd voor. Dat mag je zelf komen controleren. Ik haat verliezen, maar het is aan anderen om over mij te oordelen', aldus de voormalige trainer van onder meer NEC en Feyenoord.

Komende zondag wacht de confrontatie met subtopper SV Zulte Waregem. Genk begon voortvarend aan de competitie, maar is inmiddels teruggezakt naar de zesde plaats. Een goed resultaat lijkt zondag noodzakelijk om de weg naar boven weer in te slaan.

Of Been voor het duel met Zulte Waregem een beroep doet op nieuweling Sekou Cissé is afwachten. Tegen KV Oostende zat de Ivoriaan niet in de wedstrijdselectie. De aanvaller, die zijn contract met Feyenoord onlangs liet ontbinden, tekende bij de Belgische club een verbintenis tot het eind van dit seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.