Been en Van den Brom grijpen naast de jongste Hazard

Thorgan Hazard (20) komt komend seizoen opnieuw uit voor Zulte Waregem. Chelsea verhuurt de beloftevolle aanvaller wederom aan de verrassing van het vorige seizoen.

Been en Van den Brom grijpen naast de jongste Hazard

De nieuwe overeenkomst met Zulte is een fikse tegenvaller voor zowel Anderlecht-coach John van den Brom als Racing Genk-trainer Mario Been. Beide Nederlandse coaches hadden Thorgan Hazard, de jongere broer van Eden Hazard die eveneens eigendom van Chelsea is, graag verwelkomd.

Vorig jaar werd de talentvolle Belg van Chelsea ook al verhuurd aan Zulte Waregem, waar hij met vijf treffers in 25 competitieduels een goed seizoen doormaakte. Komend seizoen komt de nummer twee van de voorbije jaargang uit in de voorronde van de Champions League, hetgeen mogelijk een rol heeft gespeeld bij het besluit van Hazard.

Thorgan Hazard heeft een doorlopend contract tot medio 2016 in Londen. In tegenstelling tot zijn twee jaar oudere broer is hij bij Chelsea nog geen vaste waarde. De jongste van de twee speelde nog niet in de hoofdmacht van The Blues, terwijl Eden afgelopen seizoen 34 keer in actie kwam in de competitie en met zijn ploeg de Europa League won ten koste van Benfica (2-1).

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen