Beelden Sport1: Mandzukic held van Atlético Madrid

Reacties

In samenwerking met Sport1 brengt VI.nl regelmatig beelden van de Europese topcompetities. Deze keer aandacht voor de kleine Madrileense derby tussen Getafe en Atlético Madrid.

Beelden Sport1: Mandzukic held van Atlético Madrid

Atlético verkleinde het gat met koploper Barcelona naar twee punten dankzij een nipte zege bij de kleine stadgenoot. Mario Mandzukic groeide vlak voor rust uit tot matchwinner door vanaf enkele meters de eerste en enige goal voor zijn rekening te nemen na een corner van Arda Turan. Bekijk hier de samenvatting.

Trainer Diego Simeone kreeg na afloop de nodige kritiek te verwerken vanwege het weinig sprankelende spel van zijn ploeg: 'Sinds wanneer is het verkeerd om uit standaardsituaties te scoren? We spelen dit seizoen elke week drie wedstrijden. We hebben deze week in drie duels acht goals gemaakt en er geen enkele geïncasseerd. Dat is geen makkelijke prestatie.'

Na een moeizame seizoenstart draait Atlético weer bovenin mee. Of de landskampioen het ook dit seizoen lastig kan gaan maken voor Real Madrid en Barcelona, valt volgens Simeone nog niet te zeggen. 'Daar kan ik pas in februari een inschatting van maken', aldus Cholo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.