Beelden Sport1: dubbel feest voor Blanc, Sneijder bejubeld

Reacties

In samenwerking met Sport1 brengt VI.nl beelden van Europa's topcompetities. Bekijk hier hoe Stade Rennes voor een smetje op het titelfeest van Paris Saint-Germain zorgde door in Parijs met 1-2 te winnen. Ook aandacht voor Wesley Sneijder die Galatasaray hoogstpersoonlijk naar de Turkse bekerwinst schoot.

Beelden Sport1: dubbel feest voor Blanc, Sneijder bejubeld

Samenvatting Paris Saint-German -Stade Rennes

Na het duel van PSG gaf eigenaar Nasser Al-Khelaifi overigens aan dat trainer Laurent Blanc bij de club zal blijven en zijn verwachte tweejarige contractverlenging (tot medio 2016) zal gaan ondertekenen. 'Laurent Blanc blijft bij PSG, daar bestaat geen twijfel over.'

De trainer zelf is zeer tevreden met het seizoen. 'We hebben, daar valt niet over te twisten, een goede prestatie neergezet. Misschien zal niet iedereen het met me eens zijn, maar het gaat toch echt om de punten in het voetbal. Natuurlijk hadden we liever uitschakeling in de Champions League door Chelsea (kwartfinale, red.) voorkomen, maar uiteindelijk mogen we toch spreken van een goed seizoen', aldus Blanc.

Bekijk hier hoe Sneijder uitgroeide tot matchwinnner

Lang stilstaan bij het succes wil Sneijder niet. 'We moeten door de komende twee duels goed te presteren tweede worden in de competitie. Dan spelen we ook volgend seizoen Champions League.'

De Nederlander moet met zijn ploeg zondag naar Trabzonspor en sluit het seizoen af in de thuiswedstrijd tegen Erciyesspor. De voorsprong op Besiktas bedraagt maar een punt. Omdat kampioen Fenerbahçe vanwege een straf niet in het miljoenenbal mag uitkomen, plaatst de nummer twee zich direct.

Volgend seizoen gaat Sneijder weer voor de titel, zo belooft hij op de clubwebsite. 'Dit seizoen hebben we te veel fouten gemaakt, vooral in uitwedstrijden. Als we dat verbeteren, kunnen we volgend seizoen kampioen worden', besluit de Oranje-international, die nog niet weet of hij met Oranje naar het WK mag.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.