Beelden EL: AZ-beul Lyon op dreef, RC Genk haalt uit

Reacties

In de Europa League werden donderdagavond de heenwedstrijden in de achtste finale gespeeld. Naast FC Kopenhagen - Ajax (2-1, bekijk hier de samenvatting) werden zeven andere wedstrijden betwist. Hieronder vindt u alle samenvattingen.

Beelden EL: AZ-beul Lyon op dreef, RC Genk haalt uit

FK Rostov - Manchester United 1-1
Op een dramatisch veld pakte Manchester United een nuttig resultaat tegen de ploeg die PSV en Ajax dit seizoen zoveel problemen bezorgde.

APOEL Nicosia - Anderlecht 0-1
Anderlecht zette een grote stap richting de laatste acht. De ploeg uit Brussel pakte de overwinning dankzij een treffer van Nicolae Stanciu.

Celta de Vigo - FK Krasnodar 2-1
Celta de Vigo moet volgende week nog aan de bak in Rusland. De 'uittreffer' van Viktor Claesson kan weleens cruciaal blijken.

Olympiakos Piraeus - Besiktas 1-1
In de week van het ontslag van trainer Paulo Bento is Olympiakos Piraeus op een 1-1 gelijkspel blijven steken tegen het Besiktas van Ryan Babel.

Olympique Lyon - AS Roma 4-2
AZ-beul Olympique Lyon blijft er maar op los scoren. Na de 1-2 ruststand tegen het AS Roma van Kevin Strootman gingen de Fransen erop en erover.

Schalke 04 - Borussia  Mönchengladbach 1-1
De Duitse confrontatie kan nog alle kanten op. Bij Schalke 04 bleef Klaas-Jan Huntelaar de hele wedstrijd op de bank.

AA Gent - RC Genk 2-5
In de competitie dreigt Albert Stuivenberg deelname aan play-off 1 mis te lopen, maar in de Europa League draait RC Genk als een tierelier.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.