Bednarek op proef bij Silkeborg

Reacties

Filip Bednarek probeert een contract af te dwingen in Denemarken. De Poolse keeper werkt een proefperiode af bij Silkeborg IF, actief in de hoogste afdeling.

Bednarek op proef bij Silkeborg

De 23-jarige Bednarek was afgelopen seizoen stand-in voor Robbin Ruiter bij FC Utrecht. Door een handbreuk bij de eerste keeper van de Domstedelingen kwam de Pool tijdens het slot van de competitie nog vijf duels in de Eredivisie in actie en keepte hij ook in de play-offs en de bekerfinale. In die laatstgenoemde wedstrijd maakte hij een eigen goal in de verloren partij tegen Feyenoord (2-1).

Trainer Erik ten Hag wilde desondanks met de keeper verder. Om financiële redenen werd zijn aflopende contract echter formeel opgezegd. Geld om hem een nieuwe aanbieding te doen, was er namelijk niet. Intussen trainde de keeper nog wel mee met de A-selectie in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, in afwachting van mogelijk alsnog een nieuw dienstverband.

Wellicht kaapt Silkeborg hem nu dus transfervrij weg, zoals de club eerder al moest toezien dat spits Tom van Weert voor FC Groningen koos. De Deense competitie begint 15 juli.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.