Bazoer ziet kansen ondanks drukte op Ajax-middenveld

Reacties

Riechedly Bazoer was vorig jaar een zekerheidje in de basiself van Ajax, maar dit seizoen is dat een ander verhaal. De negentienjarige middenvelder wil zich terugvechten bij de Amsterdammers.

Bazoer ziet kansen ondanks drukte op Ajax-middenveld

Mede door een bovenbeenblessure in de voorbereiding kende Bazoer een valse start. 'Ik ga er niet over liegen: het team draait niet goed, maar ik persoonlijk ook niet', zegt Bazoer tegen de NOS. In het thuisduel met Willem II werd de middenvelder in de rust naar de kant gehaald en op bezoek bij Go Ahead Eagles keek hij toe vanaf de bank.

'Ik heb nog vertrouwen in mezelf, maar iedereen ziet dat het minder gaat dan vorig jaar. Ik blijf hard werken en weet zeker dat ik er bovenop kom. Ik wil het de trainer zo moeilijk mogelijk maken en mijn hoge niveau van vorig seizoen halen.'

Trainer Peter Bosz gaf donderdag aan dat hij zijn middenveld vaker met de punt naar achteren wil laten spelen. Hij geeft de voorkeur aan Jairo Riedewald als controleur en met de komst van Hakim Ziyech wordt het alleen maar drukker op het Amsterdamse middenveld.

'Ajax is een grote club en Ziyech is een fantastische speler, die hoort Ajax ook te kopen. Ik ben zeker niet bang voor de concurrentie. Mijn ideale Ajax-middenveld? Nee, dat ga ik niet zeggen. Dan moet je bij de trainer zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.