Bazoer terug in basis Ajax, Riedewald start als linksback

Reacties

Riechedly Bazoer keert tegen Fenerbahçe terug in de basis bij Ajax. Dat heeft trainer Frank de Boer laten weten op de persconferentie voorafgaand aan het Europa League-duel.

Bazoer terug in basis Ajax, Riedewald start als linksback

,

,

Bazoer ontbrak afgelopen zaterdag in het duel met Roda JC Kerkrade, omdat hij aan de verloren bekerwedstrijd tegen Feyenoord (1-0) een lichte knieblessure overhield. De Boer acht de negentienjarige middenvelder nu weer fit genoeg om te starten.

Voor Mitchell Dijks komt het groepsduel in de Europa League te vroeg. Ook hij raakte tegen Feyenoord geblesseerd, maar haalde ondanks een liesblessure het laatste eindsignaal. Jairo Riedewald vervangt hem op de linksbackpositie.

Ajax staat met twee punten derde in Groep A van de Europa League, twee punten achter nummer twee Fenerbahçe en vijf achter koploper Molde FK. De eerste twee overwinteren in de Europa League. Ajax - Fenerbahçe begint donderdag om 19.00 uur in De Arena.

De wedstrijdselectie van AjaxJasper Cillessen, Joël Veltman, Mike van der Hoorn, John Heitinga, Riechedly Bazoer, Viktor Fischer, Daley Sinkgraven, Arek Milik, Davy Klaassen, Amin Younes, Lasse Schöne, Anwar El Ghazi, Jairo Riedewald, Kenny Tete, Andre Onana, Thulani Serero, Nick Viergever, Nemanja Gudelj.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.