Bayern neemt Robben en Dante mee naar Nöttingen

Reacties

Arjen Robben is zondag weer van de partij als Bayern München in de strijd om de DFB-Pokal opneemt tegen FC Nöttingen. Ook Dante en Joshua Kimmich zijn tijdig fit voor het bezoek aan de club uit de Oberliga, het vijfde niveau in Duitsland.

Bayern neemt Robben en Dante mee naar Nöttingen

Robben liet na zijn optreden van vorige week zaterdag in het Super Cup-duel met VfL Wolfsburg de vriendschappelijke wedstrijden tegen AC Milan en Real Madrid in het kader van de Audi Cup schieten. Vandaag stapte de Oranje-international in de spelersbus richting Nöttingen nadat hij volledig had meegetraind.

Zoals Robben hersteld is van de kuitblessure die hij had overgehouden aan vorig seizoen, zo is Dante weer fit nadat hij de voorbereiding grotendeels had gemist door een spierkwetsuur. De Braziliaanse verdediger deed zaterdag ook weer mee met de groepstraining. Joshua Kimmich, dinsdag nog het slachtoffer van een charge van Nigel de Jong, trainde eveneens probleemloos mee.

Zoals alle voetballers kunnen ook die van Bayern niet wachten om het seizoen in gang te trappen nu de voorbereiding echt is afgesloten, ook al betreft het een krachtmeting met een vijfdeklasser. 'In de eerste ronde speel je vaak tegen teams uit lagere divisies', stelt doelman Manuel Neuer, 'we weten wat ons te wachten staat. We zullen een goede wedstrijd spelen en verder komen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.