'Bayern München denkt na over nog een deal met Tottenham Hotspur'

Reacties

Bayern München verkoopt Benjamin Pavard aan Internazionale en haalt mogelijk Eric Dier in huis als zijn opvolger. De verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, is door Tottenham Hotspur aangeboden bij Der Rekordmeister. Bayern denkt serieus over deze optie na.

'Bayern München denkt na over nog een deal met Tottenham Hotspur'
© Pro Shots

Tottenham en Bayern zaten deze zomer al eerder aan de onderhandelingstafel, met de transfer van Harry Kane naar Duitsland als resultaat. Mogelijk krijgt Kane in de Allianz Arena nu gezelschap van een oude bekende. Dier (29) heeft nog maar een contract voor één jaar bij Tottenham, dat de 49-voudig Engels international daarom probeert te verkopen. De Londenaren weten dat Bayern op zoek is naar een verdediger en hebben Dier nu aangeboden, aldus Sky en BILD.

Het is niet bekend aan welke transfersom Tottenham zit te denken voor Dier, die al sinds 2014 onder contract staat bij de club. Hij werd destijds overgenomen van Sporting Portugal en speelde tot dusver 361 officiële wedstrijden voor Tottenham. Dit seizoen deed de nieuwe hoofdtrainer Ange Postecoglou nog geen beroep op Dier. Hij komt niet in zijn plannen voor.

Dier is niet de enige optie die op tafel ligt bij Bayern: ook Trevoh Chalobah van Chelsea en Armel Bella-Kotchap van Southampton zijn kandidaten om Pavard te vervangen. Lutsharel Geertruida van Feyenoord is ook genoemd, maar het ziet er op dit moment niet naar uit dat Bayern serieus werk gaat maken van de komst van de Oranje-international.

Benjamin Pavard is momenteel op weg naar Milaan: 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.