'Bayern is een van vier gegadigden Neymar te halen'

Ondanks de stellige ontkenning van Bayern München duikt de naam van de Duitse club toch op in de transfersage rond Neymar, als een van de vier gegadigden.

'Bayern is een van vier gegadigden Neymar te halen'

Toen eerder deze week de berichten opdoken over een akkoord met Neymar was Bayern München er als de kippen bij om alles tegen te spreken. 'Dit verhaal klopt van A tot Z niet', aldus woordvoerder Markus Hörwick.

Maar inmiddels heeft Wagner Ribeiro de speculaties over een transfer naar Bayern nieuw leven ingeblazen. De zaakwaarnemer van Neymar plaatste de Duitse kampioen in het rijtje van clubs die dingen naar de gunst van de Braziliaanse aanvaller. Manchester City, Real Madrid en Barcelona zijn de andere gegadigden.

Volgens Ribeiro is het moment nog niet aangebroken een knoop door te hakken. 'Ik heb dinsdag met Neymar gesproken', zei de zaakwaarnemer in het Braziliaanse Lancenet. 'Er waren wat problemen met Santos. We hebben ook even gesproken over de toekomst, maar dat speelt nu niet.'

Volgens het Spaanse El Mundo Deportivo is Barcelona echter in gesprek met Santos over een afkoopsom voor Neymar. De Catalanen zouden niet meer dan zestig miljoen euro willen betalen voor de international.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen