'Bayer Leverkusen ziet in Duitse cultspits vervanger voor geblesseerde Schick'

Reacties

Bayer Leverkusen is bij de zoektocht naar een vervanger voor de langdurig geblesseerde Patrick Schick uitgekomen bij Niclas Füllkrug.

'Bayer Leverkusen ziet in Duitse cultspits vervanger voor geblesseerde Schick'
© Pro Shots

Schick is al geruime tijd uit de running. De Tsjechische spits speelde door een liesblessure in maart zijn laatste wedstrijd voor Leverkusen en wordt pas eind oktober weer terug verwacht.

BILD meldt dat laatbloeier Füllkrug een van de gegadigden is om Schick te vervangen. De dertigjarige spits van Werder Bremen is sinds eind vorig jaar de eerste spits van het Duitse nationale elftal en werd afgelopen seizoen met zestien doelpunten topscorer in de Bundesliga.

Nog geen done deal
De transfer van Füllkrug is overigens nog geen done deal. Algemeen directeur Simon Rolfes weigert het voorlopig over namen te hebben: 'We bekijken welke spelers beschikbaar zijn en maken daarna een afweging. Zeker financieel gezien is het niet makkelijk om een goede spits te contracteren.'

Bayer Leverkusen zal een transfersom aan Werder Bremen moeten betalen om Füllkrug over te nemen: de Duitse spits heeft nog een tweejarig contract in Bremen.

Bekijk hier al onze video's
Meer N. Füllkrug
Meer over N. Füllkrug
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.