Basisplaatsen voor Elia en Kramer in Kerkrade

Reacties

Eljero Elia debuteert zondagmiddag tijdens het uitduel met Roda JC Kerkrade (aftrap 12.30 uur) in de basisformatie van Feyenoord. Ook Michiel Kramer start aan de kant van de Rotterdammers.

Basisplaatsen voor Elia en Kramer in Kerkrade

Aanvankelijk leek Elia de wedstrijd in Limburg aan zich voorbij te moeten laten gaan, aangezien de aanvaller - afgelopen zondag nog matchwinner tijdens de thuiswedstrijd tegen Willem II (1-0) - maandag tijdens het duel tussen de beloften van Feyenoord en SC Cambuur een rode kaart kreeg. Deze werd vrijdag echter geseponeerd vanwege tegenstrijdige verklaringen.

Daardoor kan trainer Giovanni van Bronckhorst tegen Roda JC beschikken over Elia, die de voorkeur krijgt boven Bilal Basaçikoglu. Kramer behoudt zijn basisplaats. Tegen Willem II mocht hij voor het eerst starten, maar een enkelblessure maakte voortijdig een einde aan de wedstrijd. De van ADO Den Haag overgenomen spits is daar echter tijdig van hersteld.

Eric Botteghin keert terug in de selectie van Feyenoord. Vanwege een hamstringblessure miste de verdediger, die de afgelopen transferperiode werd overgenomen van FC Groningen, de wedstrijd tegen Willem II. In Kerkrade begint de Braziliaan op de bank.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.