Basisplaats Ruiz tegen Ajax onzeker ondanks groen licht

Reacties

Bryan Ruiz is waarschijnlijk wel op tijd speelgerechtigd voor PSV, maar door de administratieve rompslomp is een basisplaats tegen Ajax voor de voetballer uit Costa Rica twijfelachtig.

Basisplaats Ruiz tegen Ajax onzeker ondanks groen licht

Ruiz verbond zich woensdag aan PSV, dat de aanvallende middenvelder voor de rest van dit seizoen huurt van Fulham. Naar alle waarschijnlijkheid kan trainer Phillip Cocu zondag in Amsterdam al een beroep doen op de Costa Ricaan. 'Als het goed is, krijgt Ruiz vandaag alle stempels', aldus technisch manager Marcel Brands tegenVoetbal International.

Maar het is de vraag of Ruiz zondag al aan de aftrap komt. De international werkt pas vrijdag zijn eerste training af bij PSV, omdat hij in Londen eerst nog een aantal administratieve zaken moet regelen om weer in Nederland aan de slag te kunnen.

De vaderlandse autoriteiten hebben wel al een positief advies uitgebracht, waardoor het slechts gaat om de afronding van de formaliteiten. Als dat is gebeurd vóór vrijdagmiddag 12.00 uur, kan Ruiz twee dagen later spelen tegen Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.