Barry excuseert zich voor dagje golfen en drinken

Gareth Barry heeft zich verontschuldigd bij trainer Roberto Mancini. De middenvelder betreurt zijn uit de hand gelopen uitstapje van vorige week.

Barry excuseert zich voor dagje golfen en drinken

Samen met collega's Joe Hart, Shay Given en Adam Johnson besloot Barry op zijn vrije dag een rondje op de golfbaan te maken. Aansluitend besloten de vier Citizens zich vol te laten lopen op een studentenfeestje om de avond af te sluiten met een ietwat ongecontroleerde zangsessie. Een en ander werd bekend, hetgeen weer resulteerde in onbegrip bij Mancini. Hij hekelde de instelling van zijn spelers.

'Ik heb er spijt van. Het was naïef van mij', aldus Barry op de clubwebsite. 'Het had nooit mogen gebeuren. Ik heb inmiddels mijn excuses gemaakt.' Dat City vorige week twee keer verloor, tegen Arsenal en Wolverhampton Wanderers, maakt het er voor de stappers niet gemakkelijker op.

Toch denkt Barry dat het met de onprofessionele instelling van City-selectie wel meevalt. 'De waarheid is dat wij een groep hebben met hard werkende spelers. Spelers die alles geven voor de manager en proberen de juiste dingen te doen.'

Donderdag gaat City op bezoek bij Lech Poznan in het kader van de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen