Barre tijden voor Koeman: 'Het zit even tegen'

Reacties

Hoge pieken, diepe dalen. Zo is het eerste half jaar van Ronald Koeman als manager van Southampton wellicht te omschrijven. Dinsdagavond kreeg hij misschien wel de grootste teleurstelling te verwerken.

Barre tijden voor Koeman: 'Het zit even tegen'

Na een wervelende start in de Premier League heeft Southampton de laatste weken duidelijk met een vormdip te kampen. De laatste vijf competitieduels leverden slechts één punt op, maar ook in het toernooi om de League Cup ging het mis.

League One-club Sheffield United (1-0) schakelde de ploeg van Ronald Koeman op pijnlijke wijze uit in de kwartfinale. Een blamage voor de nummer vijf van Engeland, die nu de laatste vijf officiële duels op rij verloor. 'Het ontbreekt de ploeg duidelijk aan vertrouwen. Het lijkt wel alsof alles even tegenzit', zegt Koeman op de clubwebsite.

'Het is niet de eerste keer dat een Premier League-club verliest van een team uit de League One. En het zal ook niet de laatste keer zijn. Het is vrij simpel: we waren gewoon niet goed genoeg', aldus Koeman. 'En daar ben ik teleurgesteld over. We hebben niet gebracht wat we doorgaans wel kunnen brengen. Het draait in het bekertoernooi namelijk niet alleen om kwaliteit.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.