Barcelona-voorzitter Bartomeu: 'Luis Enrique blijft'

Reacties

Zelf zei Luis Enrique na de gewonnen Champions League-finale nog te twijfelen over zijn toekomst bij Barcelona, maar voorzitter Josep Maria Bartomeu weet zeker dat de trainer blijft.

Barcelona-voorzitter Bartomeu: 'Luis Enrique blijft'

Bartomeu vertelde in een interview op Catalunya Ràdio dat de succescoach ook volgend seizoen aan het roer staat bij Barcelona. 'Luis Enrique blijft. Er is geen enkele reden om zijn dienstverband te verbreken.' De bestuurder staafde zijn woorden door te zeggen dat Luis Enrique ook een grote rol speelde in de transfer van Aleix Vidal.

Hoewel hij nog een contract heeft tot medio 2016, kon Luis Enrique (foto) zaterdag niet zeggen of hij ook volgend seizoen trainer was van Barcelona. 'De waarheid gebiedt me te zeggen dat ik daarover nog geen besluit heb genomen', zei de oud-speler van Barcelona, over wiens positie onduidelijkheid bestaat omdat technisch directeur Andoni Zubizarreta in december werd ontslagen.

Onder leiding van Luis Enrique veroverde Barcelona dit seizoen de treble. Na de Spaanse landstitel en de beker wonnen de Catalanen zaterdag de Cup met de Grote Oren door Juventus in Berlijn te verslaan (1-3).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.