Barcelona begint met MSN en zonder Xavi

Reacties

Xavi begint zijn allerlaatste duel als speler van Barcelona op de bank. Trainer Luis Enrique kiest voor de Champions League-finale tegen Juventus van 20.45 uur namelijk voor de verwachte basiself.

Barcelona begint met MSN en zonder Xavi

Dat houdt in dat het middenveld van Barcelona gevormd wordt door Sergio Busquets, Andrés Iniesta en Ivan Rakitic. Busquets is de controlerende pion, terwijl Rakitic de rechterzijde van het middenveld voor zijn rekening neemt. Iniesta speelt vanaf links.

Achterin vormen Gerard Piqué en Javier Mascherano het centrum van de verdediging. Dani Alves, voor wie het zijn laatste wedstrijd voor Barcelona zou kunnen zijn, speelt vanaf rechts. Jordi Alba is de linkerverdediger in het 4-3-3-systeem van Enrique.

Marc-André ter Stegen staat zoals gebruikelijk in de Champions League onder de lat, wat betekent dat competitiedoelman Claudio Bravo op de bank plaatsneemt.

Voorin staat vanzelfsprekend het illustere drietal Lionel Messi, Luis Suarez en Neymar, ook wel bekend als MSN. Messi begint vanaf rechts, Suarez staat in de punt en Neymar is linksbuiten.

Opstelling Barcelona: Ter Stegen; Dani Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta; Messi, Suarez, Neymar.
Reservebank: Bravo, Bartra, Mathieu, Adriano, Xavi, Rafinha, Pedro.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.