Barça-beul Dybala beëindigt geruchten over vertrek bij Juve

Reacties

Paulo Dybala heeft zijn contract bij Juventus verlengd tot medio 2022. Daarmee voegt de Argentijnse aanvaller een nieuw hoogtepunt toe aan zijn droomweek met twee goals tegen Barcelona. Ook maakt hij een einde aan de geruchten over een vertrek uit Italië.

Barça-beul Dybala beëindigt geruchten over vertrek bij Juve

Dybala, die oorspronkelijk tot 2020 onder contract stond, werd dit seizoen regelmatig in verband gebracht met clubs als Barcelona en Real Madrid, maar heeft nu zijn toekomst verbonden aan Juventus. De Italiaanse koploper zou de viervoudig international met een salaris van naar verluidt zeven miljoen euro per jaar verleid hebben om in Turijn te blijven.

Dinsdag speelde Dybala, die dit seizoen een koningskoppel vormt met Gonzalo Higuaín, een belangrijke rol in de 3-0 overwinning op Barcelona. In de heenwedstrijd van de kwartfinale in de Champions League maakte het 23-jarige toptalent de eerste twee doelpunten.

Dybala speelt sinds de zomer van 2015 voor Juventus nadat hij overkwam van Palermo en eerder in zijn geboorteland voor Instituto speelde. Vorig jaar kwam de linkspoot tot negentien competitiedoelpunten voor de Italiaanse kampioen. In dit seizoen staat de teller op negen goals.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.