Balotelli moet wachten: 'Nog niet fit voor hele wedstrijd'

Mario Balotelli start vrijdag niet in de basisopstelling van AC Milan in de competitiewedstrijd tegen Genoa. De aanvaller is hersteld van zijn scheenbeenblessure, maar zijn trainer Massimiliano Allegri acht hem nog niet fit genoeg om de wedstrijd vol te maken.

Balotelli moet wachten: 'Nog niet fit voor hele wedstrijd'

'Hij heeft een tijd niet kunnen trainen vanwege zijn blessure', aldus Allegri. 'Hij traint pas mee sinds woensdag en is nog niet fit genoeg voor volle negentig minuten. Maar ik heb genoeg opties voor de spitspositie.'

'Giampaolo Pazzini is een goede optie, maar ook M'Baye Niang en Bojan Krkic zijn in vorm', vervolgt de oefenmeester van de Rossoneri, die met zijn elftal inzet op de derde plaats in de Serie A waar Juventus leidt met 59 punten gevolgd door Napoli (53) en Milan (48). 'Ik denk niet dat wij elf punten goedmaken op Juve.'

'Juventus gaat kampioen worden van Italië. Die ploeg is bezig aan een ijzersterk seizoen en hun trainer Antonio Conte weet dat het de titel niet meer mis kan lopen. Maar goed, onze eerste doelstelling is de derde plaats', besloot de Italiaan, die volgende week weer aan moet treden in de Champions League.

Zijn ploeg verdedigt in Camp Nou de eerder behaalde winstpartij op Barcelona. In eigen huis was AC Milan met 2-0 te sterk voor de huidige nummer een van de Spaanse Primera División.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen