Balotelli aan de helium, liposuctie voor Suarez

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Balotelli aan de helium, liposuctie voor Suarez

'Mijn verbazing over de inkopen van Van Gaal blijft groot.'
Ruud Gullit vindt het vreemd dat Louis van Gaal 190 miljoen euro investeerde, maar geen enkele verdediger aantrok. Volgens de voormalig manager van Chelsea en Newcastle United had Manchester United anders moeten inkopen. Nu kocht hij alleen middenvelders en aanvallers. 'Dan onderschat je de Premier League. Daarin moet je altijd beginnen met de fundering en daarna pas het dak.' (De Telegraaf)

• Een dag voor de stadsderby tussen Liverpool en Everton verscheen er een opmerkelijk filmpje met in de hoofdrol Mario Balotelli. De spits bereidt zich op een vreemde manier voor op zijn eerste Merseyside-derby.

• José Mourinho stond als trainer van Real Madrid vaak tegenover Lionel Messi en de aanvaller van Barcelona heeft indruk gemaakt, want als manager van Chelsea hoopte Mourinho de Argentijn uit Catalonië weg te halen. In mei zou de Londense club liefst 150 miljoen euro hebben geboden voor Messi. Maar dat was niet voldoende. Overigens heeft Messi een clausule in zijn contract staan dat hij voor 250 miljoen euro wél mag vertrekken. Dus het is aan Roman Abramovich om nog even honderd miljoen euro extra op tafel te leggen. (TV3)

• Luis Suarez zou te dik zijn en op dieet moeten, maar volgens Barcelona-trainer Luis Enrique is er niets aan de hand. Al zou een liposuctie wel kunnen, stelde hij voor tijdens een persconferentie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.