Bale: 'Het was geweldig om de bal in het doel te zien gaan'

Reacties

Gareth Bale kan zijn geluk niet op na de winst van Real Madrid in de finale van de Champions League. De duurste aankoop in de clubgeschiedenis zette zijn club in de verlenging op voorsprong tegen Atlético Madrid.

Bale: 'Het was geweldig om de bal in het doel te zien gaan'

'Hier droomt iedere voetballer van', reageerde Bale na de wedstrijd. 'Groter wordt het niet in het clubvoetbal. Het moment dat je die beker omhoog houdt is met geen pen te beschrijven. Het is iets dat ik nooit zal vergeten.'

In de reguliere speeltijd miste Bale drie goede mogelijkheden, maar hij gaf de moed niet op. 'Ik heb geleerd van eerdere ervaringen om door te gaan, de kansen die je hebt gemist vergeten en blijven volhouden. Gelukkig maakte ik de beslissende goal. Het was geweldig om de bal in het doel te zien gaan.'

Afgelopen zomer kwam Bale voor een recordbedrag van honderd miljoen euro over van Tottenham Hotspur en kende een uitstekend eerste seizoen in Madrid. Namens Real scoorde hij 22 keer in 44 wedstrijden en won hij de Copa del Rey en de Champions League.

Uitgebreide interviews lees je op VI Premium. Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.