Bakkali wacht op akkoord PSV voor operatie

Reacties

Zakaria Bakkali kan vanwege een liesblessure een streep zetten door dit kalenderjaar. De achttienjarige Belgische aanvaller ondergaat waarschijnlijk spoedig een operatie.

Bakkali wacht op akkoord PSV voor operatie

Bakkali, die meetraint bij Jong PSV en in augustus voor het laatst in actie kwam namens de beloften in de Jupiler League, kampte al geruime tijd met liesproblemen. Op eigen initiatief heeft de vleugelspeler een MRI-scan laten maken in Antwerpen, waaruit blijkt dat hij onder het mes moet.

PSV heeft de gegevens van de scan opgevraagd en moet als werkgever nu toestemming geven voor een operatie, waarmee de liesproblemen voorkomen moeten worden. 'PSV moet nu beslissen of de club het oordeel van de Belgische dokter deelt. Wij wachten op antwoord', laat Bakkali's belangenbehartiger Marcel Veerman weten aan Voetbal International.

De speler en zijn begeleider verwachten dat deze week de beslissing valt over het opereren van de voetballer. Bakkali heeft nog een contract tot medio 2015 met PSV, waardoor de Eindhovenaren alleen tijdens de komende transferperiode nog een transfersom kunnen incasseren voor de Belg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.