'Bakkali hakt knoop door en kiest voor Valencia'

Reacties

Valencia verwacht spoedig de onderhandelingen met Zakaria Bakkali af te ronden. De negentienjarige Belg komt transfervrij over van PSV, waar hij op een zijspoor was beland.

'Bakkali hakt knoop door en kiest voor Valencia'

Bakkali tekent spoedig een langjarig contract met Valencia, meldt De Telegraaf. De Spanjaarden troeven daarmee veel clubs af. De aanvaller liet begin deze maand weten veel opties te hebben. 'Ik heb dertien aanbiedingen gehad. Mijn keuze staat voor 95 procent vast. Ik heb mijn agent (Jorge Mendes, red.) verteld dat ik naar een club wil waar ik aan spelen toekom. Ik zal mijn beslissing binnenkort bekendmaken. Ik ga naar een van de grootste competities in Europa.'

Begin vorig seizoen maakte Bakkali een stormachtig debuut voor PSV, maar bleef slechts een half jaar echt in de picture. Vervolgens kwam de enkelvoudige international vooral in het nieuws omdat hij maar geen uitsluitsel gaf over zijn toekomst in Eindhoven. Door zijn aflopende contract niet te verlengen, raakte Bakkali uiteindelijk uit de gratie bij PSV. Onder meer Anderlecht, Benfica, Celtic, Internazionale, Lille, Sevilla, Sporting Lissabon en Stoke City toonden ook interesse.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.