Babos verdringt Sinouh weer onder de lat in Nijmegen

Gabor Babos is door trainer Alex Pastoor weer benoemd tot eerste doelman van NEC. Na de winterstop had de 38-jarige sluitpost plaats moeten maken voor Khalid Sinouh, maar die heeft in de ogen van Pastoor niet bewezen beter te zijn dan Babos.

Babos verdringt Sinouh weer onder de lat in Nijmegen

De Hongaar stond tijdens de eerste zestien competitieduels van het seizoen onder de lat, maar moest zijn plek vervolgens afstaan aan Sinouh vanwege een vingerblessure. Ook na de winterstop startte Sinouh in de basis, totdat de 37-jarige Marokkaan een kuitkwetsuur opliep.

Afgelopen zondag verdedigde Babos op bezoek bij FC Utrecht daarom weer het Nijmeegse doel. Ook vrijdagavond is Babos de sluitpost van NEC, dat in de eigen Goffert VVV-Venlo ontvangt en het gat met Vitesse en FC Utrecht kan verkleinen tot drie punten.

Voor Sinouh is de wisseling van de wacht wellicht reden voor een vertrek. Begin deze maand vertelde hij nog aan VI.nl te verwachten het seizoen af te maken als eerste doelman, maar met een aflopend contract is een langer verblijf in Nijmegen onwaarschijnlijk als hij reservekeeper blijft.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen